Wine tasting in the dark ENGLISH VERSION, 03.05.2024 · 18:30

Ochutnávka vín v tme

Wine tasting in the dark ENGLISH VERSION

03.05.2024 · 18:30

Product information

Cena 29 €/ osoba
Trvanie ~ 2 hodiny
V tme Áno
Miesto konania Michalská 3, Bratislava - Nádvorie hotela Palace Apartments

Product options

32 voľných miest

Wine tasting in the dark guided in English. You will experience new open world of aromas and flavors of the unique slovak wines. 7 excellent wines will show you the beauty of the wines produced in our country. You will enjoy cultural, sensoric and relaxing time all together.

Ochutnávka v tme

Dámy a páni pozývam Vás na zaujímavú ochutnávku, na ktorej Vám garantujem oddych od každodenného stresu, vtipnú atmosféru a skutočne veľa zážitkov z vôní a chutí, ktoré sa pred Vami vďaka tme otvoria.

Po zhasnutí a zotrvaní v úplnej tme pochopíte ako to vyzerá keď sa "otvorí" svet vôní a chutí. Mozog sa už nedokáže spoľahnúť na oči a preto posilní ostatné zmysly ako sa len dá. Čaro tohto efektu pramení ešte v dobe kamennej kedy sa človek musel v tme spoľahnúť na svoj čuch a sluch aby prežil. Nebudete veriť, čo Vaše zmysly vo víne nájdu keď, Váš mozog prepne na "obranný režim".

A viete čo je na tom najlepšie? Že po chvíli hostia zahodia zábrany "šplechnúť" čokoľvek do tmy a vzniká veľmi zábavný a príjemný večer dopĺňaný zaujímavosťami o víne. Z tmy sa niekedy vedia ozvať veľmi zábavné a zaujímavé pocity z vína.

Mnohí hostia často vravia, že si neuveriteľne oddýchli od každodenného stresu a okolitého sveta.

“Sedela som v tme, bez signálu, teda ani telefón ma nerušil, venovala som sa len prítomnému okamihu, v ôňam, chutiam. Sústredila som sa len na vlastné zmysly a nepremýšľala som ani nad prácou ani nad povinnosťami. Asi na tom naozaj niečo bude”

Priatelia pozývame Vás na neobyčajnú ochutnávku, ktorú si nemôžete spájať s tým, čo ste už zažili vo vinárstvach alebo vinotékach, pretože toto je niečo úplne iné.

Toto nebude o prezentovaní vinárstva. Toto bude o víne, a o Vašom zážitku.

Vedel som do čoho idem teoreticky, v praxi to bolo asi tak o 500% zaujímavejšie!

Miroslav Paulík