Sladký život, 27.09.2024 · 18:30

Ochutnávka vín v tme

Sladký život

27.09.2024 · 18:30

Product information

Cena 34 €/ osoba
Trvanie ~ 2 hodiny
V tme Áno
Miesto konania Michalská 3, Bratislava - Nádvorie hotela Palace Apartments

Product options

34 voľných miest

Ste milovníkom vín, ktoré obsahujú vyšší zvyškový cukor? Toto je degustácia pre Vás! Zaujíma Vás ako rôzne môžu chutiť pocitovo sladšie vína? Predstavíme si 7 rôznych vín z celého Slovenska, medzi ktorými nenatrafíme ani na jedno suché víno. Príďte si k nám osladiť život ešte o trochu viac!

Ochutnávka v tme

Dámy a páni pozývam Vás na zaujímavú ochutnávku, na ktorej Vám garantujem oddych od každodenného stresu, vtipnú atmosféru a skutočne veľa zážitkov z vôní a chutí, ktoré sa pred Vami vďaka tme otvoria.

Po zhasnutí a zotrvaní v úplnej tme pochopíte ako to vyzerá keď sa "otvorí" svet vôní a chutí. Mozog sa už nedokáže spoľahnúť na oči a preto posilní ostatné zmysly ako sa len dá. Čaro tohto efektu pramení ešte v dobe kamennej kedy sa človek musel v tme spoľahnúť na svoj čuch a sluch aby prežil. Nebudete veriť, čo Vaše zmysly vo víne nájdu keď, Váš mozog prepne na "obranný režim".

A viete čo je na tom najlepšie? Že po chvíli hostia zahodia zábrany "šplechnúť" čokoľvek do tmy a vzniká veľmi zábavný a príjemný večer dopĺňaný zaujímavosťami o víne. Z tmy sa niekedy vedia ozvať veľmi zábavné a zaujímavé pocity z vína.

Mnohí hostia často vravia, že si neuveriteľne oddýchli od každodenného stresu a okolitého sveta.

“Sedela som v tme, bez signálu, teda ani telefón ma nerušil, venovala som sa len prítomnému okamihu, v ôňam, chutiam. Sústredila som sa len na vlastné zmysly a nepremýšľala som ani nad prácou ani nad povinnosťami. Asi na tom naozaj niečo bude”

Priatelia pozývame Vás na neobyčajnú ochutnávku, ktorú si nemôžete spájať s tým, čo ste už zažili vo vinárstvach alebo vinotékach, pretože toto je niečo úplne iné.

Toto nebude o prezentovaní vinárstva. Toto bude o víne, a o Vašom zážitku.

Skvelý zážitok. Až keď človek zahodí predsudky o farbe vína a jeho "typických" vlastnostiach, dokáže naplno precítiť jeho chuťový potenciál.

Tomáš Kovaľ