apr 28, 2019

Smotanový prívarok z červenej šošovice na kari máte hotový za 20 minút. Navyše sa skvele hodí k mäsku, s vajíčkom, s chlebíkom, s avokádom, opečenými plátkami šunky, alebo ho môžete jesť len tak na holáka.

apr 26, 2019

Dostali se chuť na palacinky? Vyhýbate sa múke, alebo len jednoducho chcete vyskúšať niečo nové? Vyskúšajte zdravé palacinky z ovsených vločiek! Na sladko, či na slano, na raňajky, či na večeru, alebo len ako desiata do práce.

apr 07, 2019

Ste viac na sladké, alebo na slané? My sme jednoznačne sladkoholici! Tak či onak si môžete dopriať tento hriešne zdravý dezert - avokádovo-čokoládovú penu s malinami.

mar 10, 2019

Teraz zabudnite na predsudky o tom, aký je karfiol obyčajný. Vyskúšali ste už pečený karfiol? Pri pečení karfiol skaramelizuje a jeho chuť to krásne prehĺbi.

feb 25, 2019

Jednoduchý recept iba z 2 surovín? Pripravte si tento jarný šmak plný farieb a chutí.

feb 19, 2019

Oplatilo sa však zapojiť fantáziu, lebo vďaka cmaru sa z mäska stala štavnatá pochúťka, ktorú sme servívovali najprv ako večeru a na druhý deň v sendviči. A nevedela by som vybrať, ktorá verzia mi chutila viac.

feb 11, 2019

Tentokrát sa s vami podelím o moju srdcovku. Ako obvykle, príprava je čo najmenej zložitá a mega rýchla. Potešia sa aj diétnici, keďže kombinácia rybky a zeleniny by podľa všetkého mala byť na tanieri aspoň dva krát do týždňa. Vedeli ste, že spomedzi rýb sa považuje za najlepší zdroj Omega-3 mastných kyselín?