KikVAGYUNK MI

Szándékosan úgy alakítjuk a kóstolásokat, hogy az eredmény a bor élménye, az érzékek befolyásolása, és egy kellemes környezet legyen. Ezért van lehetőség a kóstolás tapasztalására a "fényben", mint egy másik borászatban. Továbbá, hangsúlyt fektetünk a borok kiválasztására, és mindenek előtt, elsőbbséget biztosítunk a kisebb, valódibb, és kevésbé ismert szlovák borászatok számára, amelyek a minőséget helyezik a mennyiség elé.


Szándékosan használjuk a "RÓLUNK" kifejezést. Más emberek is állnak a minőség mögött, akik a befektetett munkájukkal és a minőségi hozzávalókkal, segítenek abban, hogy a vendégek elégedetten és mosollyal az arcukon távozzanak. Kezdve a családi borászatokkal, egészen a háziasszonyokig, akik finomságokkal látnak el minket, és mindazok, akik lehetővé teszik, hogy ez az esemény ebben a formában és minőségben jöhessen létre.


Mindezt a civil szervezet/non-profit szervezet Dionyzos fedezi. Minden bevételt, amely a kóstolás belépőiből származik, bérleti díjra, alapanyag beszerzésre, hirdetésre, weboldal szolgáltatásra, és más működési vagy promóciós szolgáltatásokra fordítunk. A befolyt bevételekből nem termelünk profitot.


Bízom benne, hogy a kóstolásainkon részt vevő minden vendég, felfedezi azt, hogy nem egy mágikus képesség és néhány ember kiváltsága, hogy oly sok ízt és illatot éreznek a borban. Abban is bízom, hogy mosollyal és elégedettséggel fognak távozni, úgy, mint a fényképen.

Miértkóstolás a sötétben?

A célunk, hogy fejlesszük a világot. Azt kérdezed, hogy ez lehetséges-e a boron keresztül? Igen, lehetséges, a megvilágosodás, arról, hogy hogyan különböztessük meg a minőséget és hogyan támogassuk a helyi minőségi termelőket. Minden összekapcsolódik mindennel. Például, ha olcsó, alacsony minőségű terméket veszel a bolygó másik feléről, akkor a szállítást támogatod, ami nem éppen környezetbarát. És ugyanazon az áron, támogathatnád a helyi termelőket, magasabb minőséghez jutnál és még a gazdaság is profitálna belőle. Talán nem ismer ilyet vagy nehéz ilyen terméket Éppen ezért vagyunk mi itt. A magas minőségű bor csak az egyik eszközünk. Nézze meg ezt a rövid videót és, amely választ ad arra, hogy miért kezdődik minden velünk és végződik is velünk.

Hová megy a jegyekből származó bevétel?

A pénzből, amelyet a belépőkből szedünk be, a bort szerezzük be, bérleti díjat fizetünk, technológiát, weboldal költségeket, fenntartását és a marketinget. Más szavakkal, mindent a kóstolásra fordítunk, hogy megérje, és egy élmény + kikapcsolódás legyen az Ön számára.

A maradékot pedig úgy osztjuk el, hogy a lent leírt céljainkat el tudjuk érni. Továbbá, vannak elemek, amiket nem soroltunk fel, csakúgy, mint az a törekvés, hogy létrehozzunk egy független bor minősítő bizottságot - bor versenyeket szervezzünk, melyek innovatív szabályokon alapulnak, valamint új szőlőültetvényeket létesítsünk. Hogy miért? Ez a fontos. Tudta, hogy Szlovákia korábban 40.000 hektárnyi szőlőültetvényéből mára csak 8.000 hektár maradt? A szőlőművelés romokban hever. És a szőlőművelés = mezőgazdaság.

Annak jeleként, hogy nem termelünk profitot és nem kereskedünk, a civil szervezetünk nem is rendelkezik kereskedelmi engedéllyel. Ez azért van, mert valóban nem kereskedünk, és ezért, nincs rá szükségünk. Igazából, nem is mi áruljuk a bort, amit megkedvel itt nálunk. Jobban szeretjük visszairányítani a vendégeinket az eredeti borászokhoz, akik előállítják a bort. Látja ezt az ördögi kört az egész mögött? Nagyon reméljük.

Nézeteink és Céljaink

Tisztában vagyunk a céljainkkal, és azzal, hogy hogyan segíthetnek a világunk fejlődésében. A kisebb lépésektől a nagyobbakig, végig fogunk menni rajta, azok segítségével, akik támogatnak minket, egészen a célvonalig. Ha elérjük a célunkat, egy újabb és nagyobb célt fogunk kitűzni magunk elé. Az alább látható infografikán mindig a legfrissebb mérföldkövét mutatjuk a célunkhoz vezető útnak.

TámogatóinkÉTTERMEK, HOTELEK, KÁVÉZÓK, BORÁSZATOK… ÖRÜLÜNK, HOGY SEGÍTHETÜNK. KÖSZÖNJÜK