× Úvod Verejné ochutnávky Darček Blog Pre skupiny O nás Kontakt 0 € Slovensky English
júl 03, 2018

Darček pre mamu? Deň matiek? Prejavte svoju vďaku s nami a na tento darček nikdy nezabudne

zdravé recepty (33) vegetariánske recepty (22) čo na obed (21) rýchle recepty (17) fit recepty (15)

Darček pre mamu? Deň matiek? Prejavte svoju vďaku s nami a na tento darček nikdy nezabudne

Darček pre mamu: Doprajte jej jedinečný degustačný zážitok

V máji každoročne príde obdobie, kedy každý syn či dcéra hľadajú ten najlepší spôsob, akým poďakovať tomu najdôležitejšiemu človeku v ich životoch. Správne. Svojej matke. Deň matiek je teda v skutku tou pravou príležitosťou, kedy ukázať, že všetko, čo pre vás kedy urobila a stále robí, si vážite najviac ako je len možné. A teraz prichádza dilema. Aký darček pre mamu zvoliť? Šperk, parfum, víkendový pobyt, kytica kvetov a mnoho ďalších pozorných darčekov určite poteší. No, nemáte pocit, že je to tak trochu klasika? Čo tak prísť s niečím, čo poteší, prekvapí a zároveň umocní neopakovateľný zážitok.

Neopakovateľný degustačný zážitok

Degustácia vín ako darček pre mamu? Prečo nie? Navyše, nie je degustácia ako degustácia. Ľudia, ktorí zažili degustáciu v našej réžii, by o tom mohli rozprávať. A čo je teda tak výnimočné? Podstatou je, že vašej matke doprajete nielen pôžitok z chutí delikátnych slovenských vín, ale zabezpečíte aj nezabudnuteľnú spomienku.

Degustovať chutné vína bude totiž v úplnej tme. Áno, čítate správne. V čiernej a hlbokej tme. Práve to je element, ktorý prekvapí a pripraví neopakovateľný zážitok. Naši someliéri umocnia atmosféru o nové poznatky, vedomosti a tipy, ktoré obohatia celkový zážitok z celej degustácie. O tom, že v tme naše chuťové poháriky precítia chute vín omnoho citlivejšie, netreba ani diskutovať, ale na to už obdarovaná osoba príde sama. Nevšedný, jedinečný a predsa nápaditý darček pre mamu, ktorý splní všetky očakávania.

V krásnom prostredí

Bez toho by to asi ani nešlo. Keď už darček pre mamu tak so všetkým „všudy.“ Už po príchode očarí vašu matku historická klenbová pivnica, ktorá sa prezentuje vlastnou históriou a navodzuje autentickú atmosféru ako stvorenú na trávenie pokojných chvíľ pri pohári vínka. V úplnej tme zostanú posilnené všetky ostatné zmysly a vašej matke tak zabezpečíte dokonalý zážitok v príjemnom prostredí.

Darček, ktorý nesklame

To, že vyberáte darček pre mamu, neznamená, že tam vaša milovaná mamička musí ísť sama. Ochutnávku si môžete dopriať aj ako rodina. Cieľom je navodiť príjemnú atmosféru spojenú s ochutnávaním a hodnotením samotných vín. Predsa to je cieľom. Piť víno v tme je niečo, čo musíte objavovať, niečo čo musíte vyskúšať. Iba vtedy objavíte skutočný príbeh ukrytý v molekulách hroznového moku. Možno ste práve našli darček pre mamu, ktorým jej dokážete, že jedinečné veci v živote prichádzajú z nenazdajky. Neváhajte preto a získajte pre Vašu mamu darčekový poukaz na výnimočnú ochuntávku v tme.

Na prispôsobenie obsahu a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Rozhodnite sa, či ste ochotní prijímať súbory cookie z našich webových stránok.